Hybrid Pools, het label van ’t Groene Plan.

Het Concept Hybrid Pools.

Energiebewust zwemmen.

Met meer dan 25 jaar ervaring en door voortdurende innovatie, optimaliseert HYBRID POOLS® nog steeds de klassieke zwemvijver. In een zwemvijver zorgt de natuur zelf voor het evenwicht van het water. In veel van onze zwemvijvers wordt er daarenboven gewerkt met verschillende technieken om de natuur een ‘ handje te helpen ‘. Bijvoorbeeld door onze unieke energievriendelijke en milieubewuste filtratiemethode. In de klassieke zwemvijver zijn het echter de planten in de filterzone die ervoor zorgen dat het water helder blijft. Wij kiezen onze planten dus zorgvuldig uit in functie van hun zuiverende eigenschappen.

Je hebt de keuze tussen een filterzone die aansluit op het zwemgedeelte of een filter die gescheiden wordt van de zwemzone . Algengroei op de wand en biofilm op de bodem komen in een zwemvijver frequent voor. Door onze jarenlange ervaring en onze doorontwikkelde zwemvijvers kunnen we dit ongewenste fenomeen heel goed beheersen of zelfs volledig uitsluiten! We realiseren dit o.a. door de zwemvijvers uit te rusten met verschillende technieken en door gebruik te maken van onze exclusieve waterdichting .

Een zwemvijver van HYBRID POOLS® is dus de ‘missing link’ die uw tuin compleet maakt. Het ontwerpen en plaatsen van een zwemvijver is maatwerk en hierdoor zal het een extra aantrekkelijk aspect aan uw tuin toevoegen. Onze zwemvijvers zijn niet alleen mooi en hoogwaardig afgewerkt maar ze zijn maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk .

Interesse

Laat je gegevens achter en we contacteren u zo snel mogelijk terug!

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen