Hybrid Pools, het label van ’t Groene Plan.

Hybrid Pools, het label van ’t Groene Plan.

Natuurlijk zwemmen.

Met 15 jaar ervaring en voortdurend innoverend, optimaliseerde ’t Groene Plan de klassieke zwemvijver. Een zwemvijver is een bad waarin de natuur haar werk zelf doet, al dan niet bijgestaan door een conventionele mechanische filtratie met bv. een glasfilter. Het zijn planten zoals de veelgebruikte gele lis of de voor HYBRID POOLS® gekweekte witte iris die er in een ‘moeraszone’ voor zorgen dat het water helder blijft.

Deze filterzone kan zowel aansluiten op de vijver als ervan gescheiden worden. Aangezien er bij een zwemvijver algengroei op de wand en de bodem plaatsvindt, is bij onze types “Improved” en “Ultimate” een stofzuigersysteem steeds voorzien. Bij sommige vijvers wordt nog een 100% biologisch zuur gebruikt. Dat sluit kalkaanslag uit en vermindert de algengroei daardoor drastisch. Algen gedijen immers goed op plekken waar kalk zich neerzet. Onze exclusieve folies zorgen voor een ongekend gebruiksvriendelijk onderhoud.

Een zwemvijver van HYBRID POOLS® is het element dat uw tuin compleet maakt. Het bijzondere is dat een zwemvijver niet onder één noemer kan worden geschoven, het is immers noch een zwembad, noch een vijver. Daarnaast garanderen we dat onze zwemvijvers niet alleen mooi zijn maar ook milieu- en onderhoudsvriendelijk. Het toppunt van onze zwemvijver op maat is dat ze een natuurlijke look heeft die zich uitstraalt over de gehele tuin.

Interesse

Laat je gegevens achter en we contacteren u zo snel mogelijk terug!

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen