Hybride zwembad

Chloorvrij zwemmen in kristalhelder, verwarmd water.

Een hybride zwemvijver aangelegd door HYBRID POOLS® is een uniek model in de zwembadenwereld. Het voordelige van dit type hybride zwemvijver is dat je door middel van één knop je zwemvijver kan omzetten naar een natuurlijk zwembad en omgekeerd, waardoor je de voordelen van deze 2 types combineert. De combinatie van deze twee types heeft tot gevolg dat je gedurende het hele jaar kan genieten van de op uw maat gemaakte waterpartij.
Doordat de zwemvijver gedurende het hele jaar op de voorgrond zal treden in uw tuin is het belangrijk dat deze hierin de juiste positie inneemt, u kan dit zelf bepalen met eventueel advies van ons.
Daarnaast is het uiterst bevorderlijk dat de hybride zwemvijver geen invloed ondergaat van de wisseling van de seizoenen, waardoor de helderheid van het water behouden blijft gedurende het hele jaar. De onderhoudsvriendelijkheid en de onschadelijkheid van de fauna en flora zijn eveneens een pluspunt voor dit type.
In de zomerperiode zal de hybride zwemvijver worden omgezet naar een natuurlijk zwembad. Meer concreet houdt dit in dat er gebruik wordt gemaakt van een automatische afsluiter waardoor er geen water meer zal overvloeien in de plantenzone. Doordat wij in de zomer het water op een unieke biologische manier gaan zuiveren, hoeft u geen bang te hebben van algen en biofilm die zouden kunnen verschijnen.
In de winterperiode zal de plantenfilter terug op de voorgrond treden waarbij de minimale watercirculatie terug zijn gangetje gaat. Het water zal tijdens de winter onderhouden worden door de helofytenfilter waardoor de helderheid van het water bewaard blijft.

Interesse

Laat je gegevens achter en we contacteren u zo snel mogelijk terug!

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen