Hybride zwembad

Chloorvrij zwemmen in kristalhelder, verwarmd water.

Een hybride zwemvijver aangelegd door HYBRID POOLS® is al jaren een uniek en aantrekkelijk model in ons gamma. Het merkwaardige aan dit type hybride zwemvijver is dat je door middel van één knop je zwemvijver kan omzetten naar een natuurlijk zwembad en omgekeerd. Hierdoor combineer je de voordelen van beide types . Door deze aparte combinatie kan je gedurende het hele jaar genieten van uw op maat gemaakte waterpartij.
Het feit dat de seizoenen geen invloed hebben op de werking van de hybride zwemvijver zorgt voor een onberispelijke helderheid van het water , gedurende het hele jaar !
In het zwemseizoen wordt de plantenzone tijdelijk op ‘ non actief ‘ gezet en zal de hybride zwemvijver premium worden gefilterd zoals het biologisch zwembad . Door deze zelfde unieke filtering dus ook geen enkele kans op algengroei of vorming van biofilm.
In de winterperiode wordt de plantenfilter terug ingeschakeld en kan de minimale watercirculatie terug zijn gangetje gaan. Het water zal tijdens de winter onderhouden worden door de helofytenfilter waardoor de helderheid van het water bewaard blijft.

Interesse

Laat je gegevens achter en we contacteren u zo snel mogelijk terug!

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen