Hoofding

Intussen meer dan 25 jaar ervaring.

Het klinkt misschien retorisch, maar we verzekeren u dat het ons belangrijkste geheim is: de passie die we voelen voor water stroomt al meer dan 25 jaar ononderbroken door onze aderen. Misschien omdat water het perfecte concentraat is van verleden en heden, legende en technologie, vakmanschap en de basis van leven. Niet alleen dat: water is ook een levend materiaal, een bron die meer dan enige andere vereist om te worden behandeld met creativiteit en precisie. Alleen zo is het mogelijk om de meest bijzondere uitvindingen te creëren die te bewonderen zijn in onze demotuin. Wat levende dingen nodig hebben is vrijheid, enthousiasme, het ontbreken van patronen.

Reeds 25 jaar zijn wij gepassioneerd door het aanleggen en afwerken van de verschillende types zwembaden en zwemvijvers. U kan beroep doen op onze vlekkeloze uitvoering waarbij we uw tuin volledig omtoveren tot een prachtige waterpartij. Een tuin aangelegd door HYRBID POOLS® blijft zich immers toch nog altijd onderscheiden van de rest dankzij zijn hedendaagse, strakke vormgeving.

HYBRID POOLS® zorgt ervoor dat de aanleg van uw zwembad tot in de puntjes wordt voorbereid en afgewerkt. Ook na de afwerking van uw zwembad kan u gebruik maken van onze services, namelijk voor het zwembadonderhoud.
Wij met HYBRID POOLS® verzekeren u dat uw tuin wordt omgezet naar een oase van rust waarvan u gedurende het hele jaar kan genieten van uw tuin.