Hoofding

Hybrid-Pools® PIJLERS

Geen enkel project van Hybrid Pools® gebruikt producten die schadelijk zijn voor de natuur. Bij de zwemvijvers doen de planten hun werk en bij de natuurlijke zwembaden en de hybride zwemvijvers worden uitsluitend producten gebruikt die terug worden opgenomen door de natuur.

Ecologisch

De zuivering van het water van een zwemvijver, een natuurlijk zwembad of een hybride zwemvijver van Hybrid Pools® vraagt tot 90% minder energie dan die bij een traditioneel zwembad. Zonder kwaliteitsverlies verlaagt u uw ecologische voetafdruk en spaart u het milieu. Bovendien zwemt u in water dat de huid en de ogen niet irriteert.

De baden van Hybrid Pools® kunnen worden uitgerust met volgende energievriendelijke systemen:

  • Frequentiegestuurde pompen
  • Diepbedfiltratie waardoor de pomp veel trager kan draaien en dus veel minder verbruikt
  • LED-verlichting
  • Geen schadelijk water dat wordt geloosd zoals bij een klassiek zwembad
  • Frequentiegestuurde warmtepompen
  • Vloeibaar rolluik:
    Net als een conventionele zwembadafdekking remt Heatsavr verdamping. Verdamping is de voornaamste bron van energieverlies en zorgt ervoor dat een zwembad langdurig verwarmd moet worden. Ongeveer 70% van de kosten die gemaakt worden om een bad te verwarmen wordt veroorzaakt door verdamping. Het is dus zaak deze tot een minimum te beperken. Door een onzichtbare, slechts 1 à 2 moleculen dikke laag Heatsavr vloeistof over uw bad te verspreiden wordt deze verdamping tegengegaan. Heatsavr is gemaakt uit zorgvuldig gekozen bestanddelen die samen lichter zijn dan water en dus op het water blijven drijven. De gebruikte bestanddelen trekken elkaar aan, als ware het magneten. Op deze manier wordt er bovenop het wateroppervlak een dunne, ‘afsluitende’ – maar geheel onzichtbare – laag gevormd die de warmte zolang mogelijk in het water houdt.

Poolscaping & stijl

Hybrid Pools® wil zich met alle projecten onderscheiden. Niet enkel door tijdloze en kwaliteitsvolle zwembaden te ontwerpen maar zeker ook door op een duurzame en energie efficiënte manier te werken .We werken volledig op maat en kunnen daardoor uw zwemvijver op de juiste manier integreren in de tuin.

Ervaren personeel

Een tuinarchitect van ’t Groene Plan ontwerpt uw project in 3D zodat u vooraf een presentatie van fotorealistische kwaliteit krijgt. Op het terrein wordt gewerkt met eigen, gespecialiseerde vaklui zoals grondwerkers, zwembadbouwers en tuinaanleggers. Samen vormen ze een goed geolied, flexibel team waarin ieder mag uitblinken in zijn eigen vakgebied. Onze ploegen zijn samengesteld uit plaatselijke mensen, wat zorgt voor een optimale dienst-na-verkoop. Zo u dat wenst, helpen ze u desnoods het hele jaar door bij het onderhoud van uw zwemvijver of zwembad.

Veiligheid

Op de werven van zowel ’t Groene Plan als van Hybrid Pools® wordt nauwlettend toegezien op de veiligheid van de medewerkers en van de bouwheer en zijn familie. Maar ook daarna is veiligheid een blijvende zorg: elektrisch werkende pompen worden niet in het water geplaatst om kortsluitingen te voorkomen.

Projecten

Met meer dan 500 realisaties in binnen- en buitenland toont zowel ’t Groene Plan als Hybrid Pools®zich een betrouwbare partner om uw project van A tot Z te realiseren.

Totale integratie

Of het nu gaat om een gewone of een hybride zwemvijver of een natuurlijk zwembad: ’t Groene Plan neemt geen genoegen met zomaar de meest voor de hand liggende plaats in de tuin. Het ontwerp en de aanleg ervan moeten goed doordacht gebeuren: een vijver of bad in de tuin gaat immers deel uitmaken van uw leven en levensstijl.

Met de bouwheer worden alle mogelijkheden goed doorgepraat: wil hij een project met onmiddellijke aansluiting op de woning of liever een bad dat aan het oog onttrokken is? Meer nog dan in de tuin, moet een bad totaal geïntegreerd worden in het leven van de eigenaars. De hybride zwemvijvers zijn wat dat betreft een uitstekend voorbeeld: omdat hun waterpartij zich zowel ’s winters als ’s zomers in haar volle glorie aan de bezitter moet tonen, is het zeer belangrijk dat ze – in samenspraak met de toekomstige eigenaar - vanuit een architecturale visie geplaatst worden in de tuin.