Hoofding

Al meerdere jaren werden we beloond met awards uitgereikt bij de wedstrijd van de Belgische Zwembadbouwer van het jaar ism met Zwembadenplus en de Belgian Swimming Pool Association (BSPA). Elk jaar selecteert een vakkundige jury de mooiste projecten van het jaar die vervolgens een gouden, zilveren of bronzen vermelding krijgen. Dit eresaluut van een professionele jury is de kroon op het werk en op de tomeloze inzet van onze medewerkers maar is ook een kwaliteitsmerk tegenover onze vele klanten.

2022 - 2023

Zilver in de categorie hybride zwemvijvers Zilver

Zilver in de categorie hybride zwemvijvers

Door de lage onderhoudskosten was de keuze voor een hybride zwemvijver simpel. Maar het resultaat is alles behalve dat. De eindeloze schakeringen in de tegels op de bodem geven het zwembad een diepe blauwe kleur. De grote afmetingen vereisen een foutloze oppervlaktereiniging. En de terrasplanken werden netjes blind bevestigd voor een hoogstaande afwerking. 

2021 - 2022

Goud in de categorie hybride zwemvijvers Goud

Goud in de categorie hybride zwemvijvers

Deze hybride zwemvijver is tot in de puntjes uitgevoerd op alle vlakken. Als je kijkt naar de elegante donkere tegels uit natuursteen, zie je dat het lijnenpatroon de zwemvijver optisch verlengt. De skimmers laten niet veel ruimte tussen het wateroppervlak en de boord van het zwembad waardoor het water er zeer uitnodigend uitziet.  

2020 - 2021

Goud in de categorie hybride zwemvijvers Goud

Goud in de categorie hybride zwemvijvers

Puur zwemgenot in de zomer, een esthetische meerwaarde in de winter. Van deze hybride zwemvijver hebben de eigenaars het hele jaar door plezier. En dat kan ook niet anders wanneer je ziet hoe minutieus dit project werd afgewerkt. Zo bestaat de bodem uit een grijze, gevlekte natuursteen die uit India werd geïmporteerd. 

2019 - 2020

2019 - 2020 Zilver

Zilver in de categorie hybride zwemvijvers

Glashelder. Het water van deze speelse zwemvijver is glashelder. Naast zijn vloeiende vrije vorm zijn er heel wat decoratieve elementen die de aandacht trekken. Zoals de bodem in tegels van Belgische blauwe steen en de mooie ronde trap. Of wat dacht je van de rotsblokken langs de kant en de grote zitsteen op de bodem.

2018 - 2019

Goud in de categorie hybride zwemvijvers Goud

Goud in de categorie hybride zwemvijvers

Een luxueuze uitstraling. De bekleding van de bodem van deze hybride zwemvijver is uitgevoerd in Belgische hardsteen. Ook de trap en de plage zijn in dezelfde strakke hardsteen tegels uitgevoerd. Dat geeft de vijver een luxueuze uitstraling. Verder zijn de randen gedeeltelijk in grasrandprofiel en gedeeltelijk sluiten ze aan op het hardhouten terras. Het moeras ligt afgescheiden van de zwemvijver.

2017 - 2018

Goud in de categorie hybride zwemvijvers Goud

Goud in de categorie hybride zwemvijvers

Unieke waterkleur door blue grey folie. De tegelstructuur in de zwemvijver is een prachtig decoratief element. De TPO blue grey folie zorgt voor een unieke waterkleur. De kleine muur van basaltsteen breekt het strakke uitzicht. De waterschaal die in de muur werd ingebouwd, zorgt voor de nodige beweging. 

ZILVER IN DE CATEGORIE zwembaden tot 60.000€ Zilver

Zilver in de categorie zwembaden tot 60.000€

Uitgebreide overloopzone voor de kinderen. Zowel de tegels van het terras als van het zwembad zijn langwerpige houtstructuurtegels. In de eerste plaats vormt het terras op die manier een perfecte overgang naar het prachtige houten poolhouse. In het zwembad geven die tegels in houtstructuur een heel aparte waterkleur. Het zwembad heeft een uitgebreide overloopzone dat onder water kan gezet worden. 

2016 - 2017

Goud in de categorie hybride zwemvijvers Goud

Goud in de categorie hybride zwemvijvers

Kabbelende zuiderse sfeer. Deze zwemvijver loopt over aan drie zijden. Het water kabbelt zachtjes over de schuine en brede overloop van de vijver en geeft een effect alsof je op het strand door de opkomende zee wandelt. Het geluid van het kabbelende water is extreem rustgevend. De Crema Delicato tegels geven samen met het witte dak van het poolhouse een zuiderse sfeer. 

2015 - 2016

Goud in de categorie zwemvijvers tot 35.000€ Goud

Goud in de categorie zwemvijvers tot 35.000€

Klassieke zwemvijver. Deze klassieke zwemvijver met EPDM waterdichting is voorzien van een Intelliflo waterbeheerssysteem, een UV behandeling en pH regeling. De vijver wordt mooi verlicht met Adagio ledlampen. De natuurlijke filtratie gebeurt via een lavafilter op basis van Equisetum scirpoides.

2014 - 2015

Brons in de categorie zwemvijvers tot 50.000€ Brons

Brons in de categorie zwemvijvers +50.000€

Infinity look en zwevende trap. In het verlengde van het huis boordt deze zwemvijver de tuin op een uiterst fraaie manier af. De zwarte randstenen in gebrande graniet contrasteren mooi met de zandkleurige tegels die op hun beurt mooi aansluiten bij de gevel van de woning. Eyecatchers zijn de ligzone in graniet, de prachtige zwevende trap en de granieten overloopmuur die de vijver een infinity touch geeft.

2013 - 2014

Goud in de categorie zwemvijvers +50.000€ Goud

Goud in de categorie zwemvijvers +50.000€

Spiegel van de tuin. Deze vijver sluit zeer nauw aan bij het huis. Je stapt als het ware van de woonkamer rechtstreeks in het water. De strak getekende zwemvijver vormt de ziel en de spiegel van de tuin. Het zwarte gebrande graniet en de Belgische blauwsteen geven de vijver een peilloze diepte. Het oppervlak weerspiegelt op een prachtige manier zowel huis als bomen en tuin.

Zilver in de categorie zwemvijvers tot 50.000€ Zilver

Zilver in de categorie zwemvijvers tot 50.000€

Klassiek en mooi. Deze klassieke zwemvijver ligt in een afhellende tuin. Daarom werd gekozen om hem uit de grond omhoog te halen. De trappen, afboording en rechtopstaande wanden in grijze arduin zorgen voor een klassiek en mooi effect.

2012 - 2013

Goud in de categorie zwemvijvers tot 50.000€ Goud

Goud in de categorie zwemvijvers tot 50.000€

Puur Natuur. Dit prijsbeest van ’t Groene Plan is een zwemvijver pur sang. Ontdaan van alle technische snufjes charmeert dit project door zijn eenvoud. De twee fonteintjes zijn er, de boordstenen sluiten wonderwel aan op het aangrenzende terras, de houten vlonder ligt in het midden van de trappen die een niveauverschil in de tuin overbruggen. Skimmerstenen, een lavazone, gele lis: puur natuur.

Zilver in de categorie zwemvijvers +50.000€ Zilver

Zilver in de categorie zwemvijvers +50.000€

GRANDEUR. Het kenmerk van de zwemvijvers van ’t Groene Plan zijn de twee metalen - overwegend koperen - fonteintjes, buisjes eigenlijk, die alle projecten iets frivools en zeer vertrouwds geven. Deze grote zwemvijver, type downflow, kent een hoog afwerkingsniveau. De bodem en de trappen, over de gehele breedte van de kuip, zijn bekleed met blauwe hardsteen. Het geeft de vijver grandeur.

2009 - 2010

Brons in de categorie zwemvijvers Brons

Brons in de categorie zwemvijvers

Zwemvijver met een grote ’V’. Het visitekaartje dat ’t Groene Plan heeft gebouwd in de eigen tuin mag er wezen. Het betreft een zwemvijver in een mooi aangelegde tuin. De eigenaar annex ontwerper heeft ervoor gezorgd dat het project er op z’n paasbest bijligt. De zuivering van water en bad gebeurt op natuurlijke wijze. De donkere folie en de Belgische blauwe hardsteen geeft deze vijver een tijdloze klasse.